Industrial Networking Knowledge Blog

Train network

IT/OT Convergence in Rail Systems

17 avril, 2024

Operational technology (OT) has revolutionized the management, monitoring, and control of critical infrastructure such as water treatment, power generation and transportation systems. Increasingly, there is a trend to converge operational systems with information technology (IT) solutions. By sharing resources this enables significant efficiency savings to be realised, but at the same time creates several challenges, especially in relation to network security.

Read more
An Image of a man in a costume, holding an illustration of network communication

Quatre questions fréquemment posées sur les commutateurs non administrables

01 mars, 2024

Les commutateurs non gérés offrent une alternative économique pour l'expansion du réseau, bien qu'ils ne disposent pas de fonctions de gestion avancées telles que les pare-feu et le filtrage MAC. SandCat, bien que sécurisé lorsqu'il est correctement configuré, facilite la croissance du réseau mais ne remplace pas l'équipement existant, ce qui le rend adapté à l'extension de la capacité du réseau par l'ajout d'appareils finaux.

Read more
Image showing a lock on blue technology background, representing cyber security.

Cinq choses que vous devez savoir sur les réseaux privés virtuels (VPN)

22 mai, 2023

Nous voulons tous préserver la confidentialité de nos informations personnelles, mais comment nous protéger contre leur divulgation ? La technologie VPN aide à préserver la confidentialité des informations personnelles

Read more
Show more
No more to show

International sales

Ask me about Industrial Networking